zanimljivosti & aktualnosti
ATLANTIDA News
Nema zapisa.
Nema zapisa.
Anketa
DALI STE SE U SVOM ŽIVOTU SUSRELI S "NATPRIRODNIM POJAVAMA"?Anketa
ŠTO NAS ČEKA U BUDUĆNOSTI, ŠTO ĆE OBILJEŽITI 21. STOLJEČE?

Anketa
DALI STE ĆULI ZA TAJNU ORGANIZACIJU BILDERBERG?


Anketa
DALI STE IKADA ĆULI ZA MIRINA DAJU?


PIRAMIDE


Živimo u svijetu prepunom piramida. Neki ih smatraju ostacima drevne civilizacije, čiji su nam duhovni, znanstveni i tehnološki dosezi uglavnom nepoznati ili iskrivljeni. Unatoč uvrijeđenoj predođbi da su piramide ekskluzivna svojina Egipta, ili nekih drugih država južne i sjeverne Amerike, teško da će te od Kine do Mauricijusa naći dio svijeta gdje nema piramidalnih građevina. Oblik je poznat, namjena je nepoznata. No, jeli baš toliko nepoznata? 

Za Egipatske piramide smatra se da su građene za vrijeme egipatske IV. dinastije faraona, negdje oko 2500 godina p. n. e., dakako kao grobnice tim istim faraonima. Ali su faraoni IV.dinastije imali na drugim mjestima svoje "grobnice" i tamo su pokopani. Što će im dvije "grobnice"? Egiptolozi vjeruju da je Egipatska civilizacija osnovana 3000 godina p. n. e. Prema njihovom vjerovanju samo 500 godina od osnutka Egipatske civilizacije, Egipčani su sagradili ove nevjerojatne građevine. Građevine koje mi danas sa svom najmodernijom tehnologijom ne bi mogli izgraditi. Te nevjerojatno precizno, savršene građevine, i sve to samo kao grobnice mrtvim kraljevima, nema tu ni zrnca logike. Piramide na Giza platou nisu slične ni jednim drugim piramidama izgrađenima u Egiptu, one su jedinstvene po svim parametrima promatranja. Piramide na Giza platou leže točno na 30 paraleli planeta Zemlje. Giza plato i nj. piramide leže u savršenoj korelaciji , sjever, jug, istok, zapad. Ta preciznost je nevjerojatna. Dali to znači da su graditelji piramida točno poznavali planet Zemlju, i njezine dimenzije. Ali kako? 
KRUGOVI U ŽITU

Spektakularni krugovi, koji se pojavljuju u poljima diljem svijeta zaintrigirali su mnoge ljude, ali i znanstvenike. Krugovi obično nastaju po noći, u nekoliko sekundi. Biljke koje tvore krug u žitu savijene su, ali nisu oštećene (što se ne može reći za "krivotvorine" oblike koje naprave ljudi). Ako žito još nije zrelo, tako savijeno raste i dalje. U nekim likovima žito je "polegnuto" u više slojeva, a stabljike u svakom sloju okrenute su u drugom smjeru. Žito je ponekad upleteno u nekakve pletenice. Oblici koji nastaju nemaju nikakvih grešaka, (za razliku od "krivotvorina") nalaze se na ogromnom prostoru, čovjeku bi za izradu nečeg sličnog trebalo par tjedana, no pravi krugovi nastaju u samo nekoliko sekundi. Krugovi uglavnom tvore nevjerojatne geometrijske oblike, no ima ih i u obliku ljudskog DNA, Sunčevog sustava, naše galaktike Mliječni put... Koja je njihova poruka, tko ih izrađuje? Takva pitanja nameću se sama po sebi.....
BILDERBERG???


Tko ili što su Bilderbergovci. Bilderberg grupu čine utjecajni ljudi, većinom političari i poslovni ljudi, čije postojanje i djelovanje je tajno, a shodno tome tema su mnogih teorija zavjere. Grupa se sastaje jednom godišnje i to na skupim odredištima diljem svijeta gdje privatnost i sigurnost osigurava VOJSKA. Iako grupa nema službeno ime, poznata je pod nazivom “Bilderberg grupa” prema lokaciji njihovog prvog sastanka 1954.g. u hotelu Bilderberg, Arnhem, Nizozemska. Grupa je opisivana kao internacionalna spletka utjecajnih i bogatih, elita elite. Neki vjeruju da su diktirali nacionalnu politiku Amerike, podvalili tj. lažirali nacionalne izbore, izazvali ratove, recesije, naručivali ubojstva i izgone svjetskih vođa kao npr. Američkog predsjednika J.F.Kennedyja, i Britanske premijerke Margaret Thatcher.
NAŠA GALAKSIJA


Mliječni put (Mliječna staza, Kumova slama, Slamotres, Rimska cesta, Galaktika) je galaktika kojoj pripada naš Sunčev sustav, u kojem je Zemlja jedan od planeta. Sastavljena je od najmanje 100 milijardi zvijezda, u prosjeku na svakih 100 zvijezda mogu se pronaći  oko 23 zvjezdana sustava koji imaju planet slična Zemlji. Proučavanjem zvijezda sličnih Suncu astronomi su otkrili kako svaka četvrta može u  svom zvjezdanom sustavu imati planet koji uvelike sliči našem planetu Zemlji.  Astronomi su uvjereni da većina njih ima uvjete na kojima nije ni pretoplo ni  prehladno. Gotovo sigurno da ti planeti imaju tekuću vodu i, velika je  mogućnost da na njima ima života.
ČUDNA SKULPTURA


U središtu našeg mozga postoji jedna mala žlijezda koja se zove pinel gland. Ta žlijezda luči melatonin koji regulira našu budnost i spavanje. Ime je dobila po tome što je "češerastog oblika". Gore na slici je Vatikanski trg koji se zove, PINE CONE SQUER. Dakle na tom Vatikanskom trgu se nalazi skulptura našoj pineal glandu ili epifizi. To je samo po sebi čudno, no kad uzemo u obzir da ispred skulpture stoji otvoreni sarkofag, čovjek se zamisli. Što bi to trebalo predstavljati? Još je nešto ovdje izrazito zanimljivo. Najme mnogo drevnih Bogova, starih Sumerana, Egipćana, Grka, itd., prikazano je upravo s pine conom ili češerom. Što se krije iza svega ovoga???

MISTERIJA SFINGE


Na Giza platou Sfinga čuva najpoznatije građevine ljudske povijesti. Dakako riječ je o piramidama, kao što sam već ranije kazao mnogi ljudi danas smatraju da su to samo grobnice mrtvim faraonima. Pomnijim promatranjima, vrlo brzo dolazimo do zaključka da ta tvrdnja nema nikakvog smisla. Najme smatra se da su piramide građene za vrijeme egipatske IV. dinastije faraona, negdje oko 2500 godina p. n. e., dakako kao grobnice tim istim faraonima. Ali su faraoni IV.dinastije imali na drugim mjestima svoje "grobnice" i tamo su pokopani. Što će im dvije "grobnice"? Nikada na Giza platou nije pronađena mumija nekog faraona. Unutar piramida, za razliku od svih drugih piramida iz različitih dijelova svijeta, nema nikakvih natpisa, hijeroglifa, zidovi su čisti. Čovjek si postavi jedno logično pitanje. Da sagradiš jednu od najvećih, najimpozantnijih građevina ljudske povijesti, dali bi pustio da Svijet nagađa koji je tvoj identitet. Ili, bi po prirodi stvari svima dao do znanja da si baš ti to izgradio.
KINESKE PIRAMIDE

U središnjoj kineskoj provinciji Shensi nalazi se preko stotinu velikih piramida potpuno nepoznatih svjetskoj javnosti. Radi se o zabranjenoj zoni oko grada Xian. Prva fotografija Kineskhi piramida je snimljena 1945.god na kraju Drugog svjetskog rata.Analizom fotografije ustanovljeno je da je piramida visoka blizu 300 metara. Kasnije će se, među arheolozima, ova piramida nazvati “Bijela piramida” Ova Bijela piramida nalazi se u Qin Ling Shan planini oko 60 milja jugozapadno od Xi'an. Fotografija je u dosjeima američka vojske bila 45 godina, kao najstrože čuvana tajna. Arhitektura piramida sliči onima u Srednjoj Americi sa poravnatim vrhom, a na nekima od njih se mogu vidjeti ostaci hramova na vrhu. Zanimljivo je da prema postojećim izvorima u okolini piramida postoje grobovi sa kosturima. Riječ je o čudnim humanoidnim bićima sa velikim glavama i nerazmjerno malim tijelima od metar i dvadeset centimetara visine.Kineska vlada se odlučila pozabaviti ovom pojavom, najme na svim je piramidama planski zasađeno brzo-rastuče drveće, kako bi u budućnosti, to sve bilo pokriveno gustom šumom...

TREĆI SVJETSKI RAT

Članovi Talijanske nacionalne biblioteke u svibnju 2004. u Rimu otkrili su rukopise slavnog proroka Nostradamusa (1503-1566). Rukopise je navodno Nostradamusov sin poklonio Papi Urbanu VIII (1568. – 1644.), da bi nakon njega gotovo četiri stoljeća ležali sakriveni u rimskim arhivima. Zapise je istražio dr. Michael Rathford. Kombiniranjem tradicionalnih metoda i suvremenih algoritama došao je do tehnike za dešifriranje koju je nazvao Nostradamusov kod. Na osnovu svog tumačenja Rathford je napisao knjigu koja se zove Nostradamusov kod: Treći svjetski rat. U njoj se opisuju aktivnosti Osame Bin Ladena, teroristički napadi na SAD, nuklearno razaranje Rima i sukobi SAD-a sa Iranom odnosno Sjevernom Korejom. Pomoću Nostradamusovog koda Rathford je utvrdio da otkriveni spisi između ostalog, opisuju i period koji slijedi, te ključne učesnike u njemu poput Osame Bin Ladena. Poglavlje koje se odnosi na period od 2007. do 2012 (u njegovu tumačenju) opisuje kako će se neki 'ludi vođa' sa Bliskog istoka domoći nuklearnog oružja i njime napasti Europu. Jedna će bomba završiti u istočnom dijelu Sredozemnog mora i zatrovati ribe. Europske zemlje pokušaće intervenirati, međutim, vođa će upotrijebiti ostatak svoga nuklearnog arsenala u napadu na druge dijelove Europe, posebno Italiju i u njoj Rim. Međutim, uza svu ludost i moć koju posjeduje, taj vođa još nije onaj pravi Antikrist koga tako često u svojim proročanstvima spominje Nostradamus, već njegov prethodnik i pomoćnik koji će mu tek pripremiti i olakšati dolazak. Prema rukopisima, period koji slijedi biće obilježen i prirodnim katastrofama poput potresa i vulkana, te klimatskim promjenama koje će izazvati suše i glad. Prirodne nepogode, prije svega potresi i poplave, posebno će snažno pogoditi Sjedinjene Države. U nastojanju da se suoči sa katastrofama SAD će bankrotirati. Koristeći tešku situaciju Antikrist će preuzeti vlast u Aziji i na Bliskom istoku. Sve to zajedno – strah, suše, glad, neprijateljstva, poplave i potresi, luđaci i teroristi – konačno će dovesti, barem prema Rathfordu, do Trećeg svjetskog rata.

NACISTIČKI NLO
TAJNA VEZA NACISTA I NLO-a >>> Uvjerljivo istraživanje mogućih veza između pojava NLO-a u prošlih pola stoljeća i tajnih tehnologija letećih tanjura na kojima su u Drugom svjetskom ratu radili nacisti. Skoro do samog svršetka II svjetskog rata nacistički znanstvenik Viktor Schauberger radio je na tajnom znanstvenom zadatku koji je Hitleru trebao omogučiti da sigurno dobije rat. I jako malo je nedostajalo, pa da u naumu i uspije. Schauberger je slijedio ideje starijeg Njemačkog znanstvenika Johannes Keplera koji je proučavao tajna učenja Pitagore. Bilo je to znanje o imploziji tj. korištenje potencijala unutarnje energije u vanjskom svijetu. Kasnije su na tisuće nacističkih znanstvenika bili potajno prebačeno u Ameriku. Vrlo vjerojatno danas Amerika ima svoju flotu "Letećih tanjura" koje su izradili po nacrtima Viktora Schaubergera. To je jedna od najstrože čuvanih tajna...
OTROVI U HRANI

Svi ste čuli za stvari, poput fluorida (koji se nalazi u vecini pasta za zube), genetski modificiranu hranu. No, dali ste čuli za Aspartam (umjetni sečer). Nisu sve namirnice štetne, ali većina sadrži sastojke, umjetne kemikalije koje su dodane a jako su otrovne i loše su za zdravlje, oni to znaju sve ovo vrijeme, i odobrili su ih za upotrebu. Počnimo s aspartamom. Više ne možete otići u prodavaonicu i kupiti žvake, a da nemaju aspartam kao dodatak. 70-ih godina Searle je pokušao dobiti odobrenje za uporabu aspartama, ali neuspješno. Bila su potrebna tri pokušaja jer je u njihovom istraživanju sprovedenom nad majmunima, većina test subjekata je umrla ili oboljela od raka. Sada imate mainstream članke gdje je Europska unija napravila veliko istraživanje i dobila rezultate o djeci rođenoj sa premalom težinom, preranim porođajima i pobačajima kod onih žena koje su pile pića na bazi aspartama, kao naprimjer "Coke Zero". Što je aspartam? To je fekalni otpad E-koli bakterije. Oni je genetski modificiraju, nahrane toksičnim otpadom i onda ona pražnjenjem izbaci aspartam! Toliko ima nuspojava da je to neizrecivo (tumor na mozgu, moždane udare i mnogo drugih bolest). Sve je unaprijed isplanirano. Uz sve ovo, stvara i ovisnost. Ali idemo dalje, i popričajmo o McDonald'su i njegovoj piletini (Chicken McNiggets). Sjećam se da sam prije deset godina čitao u zdravstvenom informatoru kako se u njima, kao i u još mnogo hrane nalazi jedna vrsta plastike, slična silikonu. Dodavanje ovog aditiva ilegalno je u svim ostalim zemljama svijeta, ali ne i u SAD-u. Tajna je u tome da je sve ovo isplanirano od strane FDA (Službe za kontrolu hrane i ljekova). Pogledajte samo koje sve lijekove odobravaju, a koji uzrokuju srčane udare i rak. U slučaju Nurnberg, nacisti su u koncetraciskim logorima u vodu stavljali natrij fluorid, kako bi se zatvorenici načinili pokornijima. Stotine studija pokazalo je ove rezultate čak i prije nego je Hitler došao na vlast. Ovo je oblik pirisilnog drogiranja. Kako je javnost postala upoznata sa ovim, priznali su da količina od 1:1 000 000 natrijum fluorida više nego udvostručuje šanse za rak kostiju kod dječaka i muškaraca. Odgovor vladinih korporacija je bio ne samo da se doda u vodu, već i u tisuće drugih proizvoda poput dječje vode. Počeli su da dodaju i količinu 900:1 000 000 u jaja u prahu. To prouzrokuje pad kojeficijenta inteligencije, povečava sterilitet, a dodaje se u toliko namirnica koje konzumiramo. više na ATLANTIDA.hr

H.A.A.R.P.
H.A.A.R.P. TAJNI AMERIČKI PROJEKT >> Ljudi koji prate djelovanje HAARP-a tvrde kako je bio aktivan i 12. siječnja 2010. kada je Haiti pogodio razoran potres. Ujedno na YouTubeu postoje brojni videoprilozi o tome kako su se prije potresa na nebu vidjele razne anomalije i boje, pogotovo u slučaju potresa koji je pogodio Sečuan u Kini. Posljedice posjedovanja ovakvog oružja su nesagledive, tvrde analitičari, a o razlozima zašto se uništavaju samo siromašna područja može se tek nagađati. Javnosti je objašnjeno da je cilj projekta HAARP akademsko istraživanje kako bi se promijenila ionosfera da bi se poboljšala mogućnost komunikacije za dobro čovječanstva. No što je to zapravo? Jeli slučajno da su od aktiviranja HAARP-a mnogobrojni stručnjaci prijavili čudne vremenske anomalije, uključujući goleme poplave, uragane i potrese? Ono se sastoji od nekoliko elemenata koji služe za prijenos energije te od brojnih elemenata za proučavanje ionosfere. Cilj istraživanja je znanstveni, ali dio dobivenih rezultata mogao bi se primijeniti i u vojne svrhe. HAARP nije jedina ustanova koja se bavi ovakvim istraživanjima. U Europi postoji EISCAT kao i u Rusiji Sura Ionospheric Heating Facility. Prema istraživanjima američkih novinara, čini se kako su znanstvenici za HAARP uređaj (tj. ideju slanja energije u ionosferu) dobili upravo iz proučavanja radova Nikole Tesle i “Teslina štita” te “smrtonosne zrake”.
Ovo je ATLANTIDA News:
        
Blog
srijeda, studeni 7, 2012
Izvor: http://matrixworldhr.wordpress.com/2012/11/06/monsantov-roundup-uzrokuje-mentalne-bolesti-i-gojaznost/

monsanto_round_up_ready_seed_mental_illness

Čini se da dobre bakterije iz crijeva mogu biti uništene svakim zalogajem određene hrane koju jedete. Dok antibiotici drže prvo mjesto uzročnika uništavanja crijevne flore, mogao bi postojati novi krivac koji teži prvom mjestu, a to je genetski modificirana hrana.

Osmišljena je formula koja ne samo da uništava poljoprivredni sustav nego također ugrožava zdravlje milijuna ljudi diljem svijeta. Monsantov najprodavaniji herbicid Roundup je stvorio novu kategoriju super-korova koji je iznimno otporan na herbicid kojeg sadrži Roundup, a poznat je kao glifosat.

Kako se pokazalo, glifosat, aktivni sastojak Roundup-a, za sobom u stvari ostavlja trag na Roundup Ready usjevu uzrokujući daljnju potencijalnu zabrinutost za javno zdravstvo.

Prema dr. Donu Huberu, stručnjaku u određenim znanstvenim poljima povezanima s genetski modificiranom hranom, količina se dobrih bakterija u crijevima smanjuje konzumacijom GM hrane. Ali ovakav je ishod posljedica ostataka glifosata u životinjskoj hrani.

Dr Huber izjavljuje da su ostaci glifosata u genetski modificiranim biljkama odgovorni za značajnu redukciju sadržaja minerala što uzrokuje visoku prijemljivost patogena u ljudi.

Iako su prethodne studije otkrile da se korisne bakterije u životinja uništavaju zahvaljujući glifosatu, morat će se stvoriti jača poveznica vezana uz ljudsko zdravlje kako bi se ova vrsta informacije održala. Dr Huber je detaljno obrazložio negativne utjecaje glifosata i GM utjecaja na biljke, tlo, okoliš, životinje i ljudsko zdravlje, o čemu više i detaljnije možete pročitati ovdje.

Kako svjesnost raste, sve više ljudi shvaća da loša crijevna flora znači i loše zdravlje. Bez ispravnog omjera loših i dobrih bakterija, opće zdravlje pati te bi se vi zbog toga mogli osjećati depresivno. U stvari, loše zdravlje crijeva je izravno povezano s mentalnim bolestima što bi moglo objasniti povećani broj dijagnosticiranih mentalnih bolesti. Uz to, gojaznost, dijabetes i metabolički sindrom su također povezani s lošim zdravljem crijeva.

Još jedna studija objavljena u časopisu Journal of Toxicology in Vitro* pokazuje da čak i pri vrlo niskim razinama formula Monsanto Roundup herbicida razara testosteron i na kraju dovodi do muške neplodnosti.

preneseno sa: http://matrixworldhr.wordpress.com/

atlantidahr @ 15:30 |Komentiraj | Komentari: 0
SVJETSKI MISTERIJI
Brojač posjeta
83418
LINKOVI
Hiden truth revealed
saznaj vremensku prognozu iz Državnog hidrometeorološkog zavoda
Ova stranica posvećena je svima onima koji traže odgovore na pitanja.
4DPortal
4DPortal - Portal tajni, misterija i paranormalnog
NAJVEĆI OD NAJVEĆIH
MEDITACIJA
Meditacija (prema latinskom meditatio, razmišljanje, udubljivanje, usredotočenje) je duhovna vježba u kojoj meditant svoju pažnju usmjerava prema određenom misaonom sadržaju.
Meditacija je izvorno proizišla iz istočne mudrosti, i imala je izričito duhovno značenje.
U istočnim religioznim kulturama osnovni ciljevi meditacije su širenje svijesti, u kojoj dolazi do spoznaje biti stvari.
Redovita meditacija ima umirujući učinak, te se u alternativnoj medicini preporučuje kao metoda opuštanja. Broj otkucaja srca je usporen, disanje je produbljeno, te je smanjena napetost u mišićima. Učinite nešto dobro za sebe, pomozite sebi, otkrite sebe uz pomoć MEDITACIJE
NIKOLA TESLA

NIKOLA TESLA, GENIJE KOJEG JE TREBALO UŠUTKATI >> Nikola Tesla (Smiljan, 10. srpnja 1856. - New York, 7. siječnja 1943). Ime Nikole Tesle, nikad dovoljno priznatog izumiteljskog genija i čovjeka uvijek bar nekoliko koraka ispred vremena, iskače na puno mjesta. To ne čudi kad se ima u vidu na koliko je polja stvarao izume i da je istraživanjem elektriciteta dotaknuo područja od kojih su neka zaživjela za njegova života, poput izmjenične struje, radija, radara ili rendgenskih zraka. Druga, poput daljinskog upravljanja, tek su puno kasnije postala uobičajena pojava, a neke ideje su nam još uvijek izvan dohvata poput bežičnog prijenosa energije. No neka njegova razmišljanja doticala su se i psihičkih fenomena i duhovnosti, dok su se neki njegovi izumi doticali i zdravlja. Moguće je da neki od njegovih koncepata kriju još tajni, koje postaju vidljive tek nekim novim tehnologijama. Uz pomoć PIP-kamere, jednog novog grafikona i nekih iscjeljiteljskih iskustava zabilježila se pojava kojoj se nametnuo naziv - Teslini valovi. Još je 1931. godine u klasični automobil ugradio električni motor od 80 konjskih snaga koji nije imao nikakav akumulator niti je bio spojen na nekakav izvor energije. U njemu je samo bio Teslin konverter koji je prikupljao kozmičku energiju. Postizao je brzinu veću od 140 kilometara na sat i uopće nije onečišćivao okoliš.
EDGAR CAYCE
Legendarni spavajući prorok, Edgar Cayce, (18 ožujak 1877. - 3. siječnja 1945.) je bio siguran kako Atlantida nije mit, predvidjevši kako će se naći dokaz postojanja mitskog kontinenta. Atlantida, prema Cayceu, je bila razarana tijekom tri glavna perioda poplava, koji su se protezali tijekom više od tisuću godina. Treće i konačno razaranje je bila kataklizma, pomicanje polova Zemlje koji je prouzročio potonuće zadnjeg, preostalog imperija Atlantide oko 10.500 godina p.n.e. Uz Atlantidu, Edgar Cayce je spomenuo i postojanje civilizacija Lemuria ili Mu, u današnjoj Aziji.
NORWAY SPIRAL


Iz vojne baze u Norvešoj ispaljena je ova neobična zraka u nebo. Ili je nešto iz neba ispalilo tu zraku u vojnu bazu (koja se nalazi točno na kraju ove spirale). >>Čemu služi, koja joj je svrha, zašto je to najstrože čuvana tajna? Ovakve se pojave pojavljuju na svim kontinentima, što predstavljaju ove spirale? Astronomi tvrde kako sigurno nema veze s aurorom borealis, polarnom svjetlošću. Stvorila se teza da bi mogla biti riječ o ekstermno velikom meteoru koji je sagorijevao u atmosferi. No astronomi kažu kako je trajanje događaja, od nekoliko minuta, predugo jer bi meteor sagorio puno brže.
ŠTO JE TO LJUBAV???


Danas se ljubav predstavlja kao nešto prolazno, veoma kratkog vijeka. To je možda najveća glupost ovog našeg svijeta, jer ja još nikada nisam čuo da je neko dijete prestalo voljeti svoje roditelje. Ili pak da roditelj prestane voljeti svoje dijete. Kada je ljubav utemeljena na pravim temeljima stvarno ju ništa ne može uništiti. Sada bi netko zasigurno mogao pomisliti, pa to je druga vrsta ljubavi. To je apsolutno točno, to je prava istinska ljubav! Prave ljubavi nema deset podvrsta, ona je jedna i jedina. Sve ostalo je hedonistićka i komrcijalna verzija tzv. ljubavi. Ako prevedemo naslov knjige dr. Scotta Pecka dobit će mo: Put kojim se rjeđe ide. Baš to je suština problema, sve manje ljudi ide putem prave ljubavi, sve više ljudi idu putem hedonističko -kapitalističke ljubavi. To donosi mnogo patnje i boli, ali se ništa ne mijenja... Čudno!!!!
PODVODNI GRAD


1995. kraj obale Japana, blizu Okinawe, su pronađene podzemne strukture koje bi mogle biti ostaci dvorca. Profesor geologije Truaki Ishii sa Sveučilišta u Tokiju sugerira kako strukture moraju datirati negdje oko 8.000 godina prije Krista. Drugi vjeruju kako bi mogle biti znatno starije, čak i 12.000 godina stare. U ožujku 1995. na drugoj lokaciji u vodama Okinawe ronioci su pronašli ostatke pradavnog grada, koji se prostire na površini od sto kvadratnih kilometara. Nađene su ulice, avenije, strukture lukova, stube isklesane u kamenu koje su spajane. Nekoliko mjeseci kasnije uz obale otoka Yonaguni, 300 milja južnije od Okinawe u plitkoj vodi su nađene čak i ogromne piramide!
OTKRIVENI VANZEMALJCI


Dr. Ragbir Bhathal australski astrofizičar sa sveučilišta u Sydneyu, izjavio je kako je otkrio pulsirajući svjetlosni signal iz svemira. Zanimljivo je da prema njegovim riječima signal dolazi iz područja nedavno otkrivenog egzoplaneta Gliese 581g. Taj egzoplanet je veoma sličan našem planetu Zemlji. Postoji velika mogućnost da na tom planetu ima vode. Dok je jedan američki znanstvenik izjavio da je gotovo 100% sigurno da na Gliesu 581g ima života, samo je pitanje dali je inteligenten ili primitivan. Odgovor na to pitanje možda je dao sam dr. Ragbir Bhathal  koji kaže, kako je taj signal otkrio još 2008. godine, baš iz tog dijela svemira. Ako je signal stvarni, sigurno ga je odaslalo nekakvo inteligentno stvorenje. Ovaj dio je senzacionalan, no za mene je puno zanimljiviji nešto drugo što je izrekao dr. Bhathal. On najme kaže, "procjenjujem da naša galaksija ima oko 200 milijardi zvijezda i 40 milijardi planeta koji imaju uvjete za razvitak života." Te riječi su naprosto fantastične, senzacionalne. Mi smo naprosto okruženi životom, život se razvija gdje je god to moguće, to je danas neosporno i lako dokazivo.
PAULINA ZELITSKY


U vodama kraj meksičkog poluotoka Yucatan u ljeto 2003. istraživačka grupa koju je vodila ruskinja Paulina Zelitsky je našla misteriozne megalitske strukture na dubini od 600 do 700 metara, koje su nazvali MEGA. U listopadu 2004. ista se grupa vratila na istu lokaciju kako bi istražila ono što vjeruju da je Atlantida Maya. 2001. kolege Pauline Zelitsky su otkrile drugi ogromni zemljani plato u istoj regiji između Yucatana i Kube u dubokom usjeku sonarnom tehnologijom, koja pokazuje jasne oblike cesta, zgrada i piramide.
Koristeći podvodne robote snimili su slike bijelog pijeska s u centru jasno raspoznatljivim ogromnim strukturama, koje je napravio čovjek.
NAŠ GOSPODAR

Po prvi put nakon 1970., broj gladnih u svijetu je premašio jednu milijardu a možda i puno više - ovisi o tome kako se računa. Istovremeno gotovo polovica od 6,8 milijardi stanovnika naše planete za svoje potrebe ima manje od dva dolara na dan, što znači da su i oni prije gladni nego siti. Zanimljivo je kako je netko uredio ovaj svijet. TRI najbogatija čovjeka svijeta imaju više novca od TRI milijarde drugih ljudi. Danas se većina ubojstva događa zbog novca. Ljudi neprekidno trče za novcem , novac je postao smisao života. Za novac se radi sve, i uopće nije važno dali je to što radimo moralno i nemoralno, važan je samo novac...

BOSANSKE PIRAMIDE

OTKRIĆE PRVE EUROPSKE PIRAMIDE by SEMIR OSMANGIĆ >>

Gospodin Semir kaže: ''U Europi, zvanično, ne postoje piramide koje su gradile drevne civilizacije.Točnije, nisu postojale sve do danas. Sa zadovoljstvom objavljujem svijetu da se u srcu Bosne, tridesetak kilometara sjeverno od Sarajeva, nalaze kamene piramide monumentalnih razmjera. Brdo Visočica koje se uzdize iznad grada Visoko, u sebi krije stepenastu piramidu čiji su graditelji iz duboke europske prošlosti, pra-Iliri.'' Svemirska kataklizma od prije 12 000 godina i otapanje leda u Evropi izazvalo je podizanje nivoa mora od nekoliko stotina metara. Tragovi civilizacije su prekriveni vodom. Ubrzo, povlačenjem mora i protokom vremena, piramide su prekrili nivoi zemlje i rastinja. Sada imamo rijetku priliku da dodirnemo tragove naših davnih predaka... više o ovim piramidama možete pronaći na:  Fondacija Arheološki park: Bosanaska piramiada Sunca

DREVNA KARTOGRAFIJA

U klasiku Zemljovidi drevnih kraljeva mora iz 1966. profesor Charles H. Hapgood ponudio je dokaze o naprednoj svjetskoj civilizaciji koja je postojala tisućama godina prije starog Egipta. Otkrio ih je u mnogim zemljovidima koji su znanstvenicima odavno poznati: karta Pirija Re'isa koja prikazuje dijelove Antarktika, potom fascinantne karte Hadjija Ahmeda, Oronteja Fineja i mnoge druge. Hapgood je zaključio da su ti zemljovidi izrađeni iz još starijih karata (iz različitih drevnih arhiva diljem svijeta) koje su danas izgubljene. Također je zaključio da su ti drevni kartografi bili znanstveno mnogo napredniji od Europe 16. stoljeća kao i civilizacija Grčke, Egipta i Babilona. Ne samo da je taj nepoznati narod raspolagao naprednijom kartografijom od bilo koga na svijetu prije 18. stoljeća, nego je čak kartografirao sve kontinente. Amerika je kartografirana tisućama godina prije Kolumba, a Antarktik u doba dok su obale tog područja bile bez leda. Karte pokazuju da je taj narod živio u vrijeme dok na sjevernoj zemljinoj polutci još nije završilo ledeno doba, a Aljaska bila spojena sa Sibirom pleistocenskim kopnenim mostom.
VIRUVIJSKI ČOVJEK

Evo jednog interesantnog crteža Leonardo Da Vinci-ja. Ono što pokazuje ta skica je kako ljudsko tijelo 'kvadrira krug'. Kada čovjek raširi ruke i drži ih vodoravno, ljudsko tijelo se savršeno uklapa u kvadrat. S druge strane, kada se rašire noge i podignu raširene ruke, na skici se ljudsko tijelo može savršeno obuhvatiti krugom. Opseg kvadrata 'je jednak' onom kruga. Mnogo je napisano samo o tom crtežu, koji sadrži mnogo skrivene svete geometrije. Ne ćemo ovdje detaljirati, no želim samo pokazati neke zadivljujuće stvari. Pradavna mudrost, hermetička tradicija nam govori kako se ljudsko tijelo može smatrati planom svemira pomoću svih omjera koje je moguće pronaći u tijelu... više o ovoj temi pronađite  na: Oživljavanje pradavne znanosti

TELEPORTACIJA???
TAJNOVITI PHILADELPHIA EXPERIMENT 
>>
Philadelphia Experiment je bio eksperiment američke vojske 1943. god. u kojemu su pokušali napravit
i da ratni brod postane nevidljiv. Uz projekt se vežu imena Alberta Einsteina i Nikole Tesle.Kada su pokrenuli eksperiment brod je nestao, zajedno sa svom posadom koja je bila na njemu (pokusni kunići), i nakon nekog vremena se opet pojavio. Neki svjedoci kažu da se brod, za to vrijeme kad je nestao, pojavio na drugom mjestu udaljenom 346 kilometara, dakle teleportirao se.Kad se brod ponovo pojavio na brodu je bio horor, neki ljudi su bili slijepljeni sa metalom broda, molekule im se spojile, neki ljudi su se pojavljivali i nestajali, neki su se zapalili, a oni koji su imali sreće samo su se jako psihički razbolili, shizofrenija i slične bolesti...
BERMUDSKI TROKUT

Bermudski trokut, Đavolji trokut kod Japana, Uskršnji otok, samo su neki od tih "Đavoljih groblja". Na tim mjestima događaju se neobjašnjive stvari poput potpunog nestajanja brodova, aviona i tome slično. Samo u Bermudskom trokutu život je izgubilo negdje oko 8000 ljudi. Zapisi o nestajanju brodova se vode još od 15. stoljeća. Navodno je i sam Kristofor Kolumbo na svojoj plovidbi prema Novom svijetu opazio čudna svjetla iznad tog područja.Jedan od najvećih misterioznih nestanaka se dogodio prosinca 1945. godine kada je let broj 19, 5 najsuvremenijih vojnih aviona TBM Avenger sa 24 člana posade, nestalo na tom području. Nestao je i jedan od aviona koji su bili krenuli u potragu za njima. No što ako se svi ti "trokuti" mogu međusobno povezati? Ivan P. Sanderson je dokazao da mogu, tako smo dobili "rešetke Zemlje".
MIŠIĆI ASTRONAUTA

Mišići astronauta propadaju na dugačkim svemirskim letovima te se tako smanjuje njihova fizička radna sposobnost za više od 40%, tvrdi istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Physiology.Na primjer, mišići člana posade starog od 30 do 50 godina propadaju na razinu osamdese - togodišnjaka. 

Destruktivni efekti izloženosti bestežinskom stanju na mišiće unatoč vježbanju za vrijeme leta predstavljaju značajan sigurnosni rizik za buduće ljudske misije na Mars i drugdje u Svemir. Dakle naše tijelo nije sposobno za putovanje Svemirom. No vanzemaljci putuju, kako to objasniti? Dali su možda njihova tijela evoluirala na jedan viši nivo?

Index.hr
Nema zapisa.